Mannen die gezegend zijn met lang dik haar

Wanneer mannen ouder worden, merken veel mannen dat het haar in een steeds grotere mate uit begint te vallen en bij de ene man begint dit traject op een jongere leeftijd dan bij de ander, maar voor veel mannen of jongens volgt dan het besluit om het hoofd maar gewoon kaal te scheren, zie bijvoorbeeld mannentips.nl, zodat er geen kale plekken tussen het kapsel ontstaat en veel mensen hechten er te weinig waarde aan om het aan te pakken. Ook zijn er mensen op de wereld die hier helemaal geen probleem mee hebben en die eigenlijk in hun hele leven een lange bos haar op hun hoofd hebben. 

Kapsels met lang haar kunnen variëren

Voor sommige vrouwen is lang haar een afknapper, maar voor veel vrouwen is het juist een enorm voordeel, toch vinden sommige mannen het wel lastig om langer haar te hebben, omdat zij moeite hebben met de geschikte lang haar kapsels. Wel is het goed om erbij te bedenken dat lang haar voor iedereen een andere betekenis heeft en dat het daarom enorm kan variëren in het type kapsel en hoe het iemand kan staan. Zo kan er niet in ieder kapsel met lang haar een knot worden gemaakt en is er voor andere kapsels met lang haar wel erg veel haargel nodig. 

Mooi en praktisch combineren

Sommige mannen hebben haar dat bijvoorbeeld tot hun schouders komt, dan is het soms wel lastig om hier een kapsel van te maken dat overdag ook echt handig is, omdat het haar natuurlijk al snel voor het gezicht komt te hangen. Sommige mannen besluiten dan een staart te dragen, maar dat staat toch weer heel anders, omdat het dan vaak lijkt alsof de man kort haar heeft en hij daar vaak dan toch juist niet op staat te wachten, hetzelfde geldt voor een knot, maar vaak wordt de knot toch met los haar gecombineerd, zodat het er toch stoer en fashionable uit ziet.

De veelgekozen trend

Best wel wat mannen die het haar iets langer heeft, die besluit de zijkanten wat af te scheren, om zo het geheel bovenop het hoofd wat volumineuzer te maken. Dit is een trend die je bij best wel wat voetballers bijvoorbeeld voorbij ziet komen die best wel wat in het haar moeten spuiten om het achterover te houden, niet alleen voetballers dragen deze coupe overigens, ook veel anderen, ook mannen met een hoofdrol in skoften video’s hebben voor deze look gekozen en dragen deze met trots. Vaak is het alleen wel belangrijk om met deze haardos regelmatig de kapper te bezoeken om het geheel strak en netjes te houden, zodat het mooi blijft. 

Veel mogelijkheden

Zo zie je maar dat er ook voor mannen met wat langer haar best wel wat mogelijk is en dat het vaak handig kan zijn om wat inspiratie op te doen, maar ook gewoon een advies van de kapper kan helpen om een goede keuze te maken om zo het kapsel mooi te houden of maximaal te kunnen upgraden tot het kapsel dat perfect bij de persoon en het gezicht hoort, want dat is het allerbelangrijkste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *