Zo ga je het veroudering van de huid tegen

We krijgen er allemaal mee te maken: oud worden. Op den duur zullen we allemaal last krijgen van rimpels. Gelukkig kun je huidveroudering tegengaan, hoe je dat doet kun je lezen in deze blog!

Een verouderde huid door slechte gewoonten

Wanneer je gezond leeft, zal je huid er beter uitzien. Als je vaak ongezond eet en veel suiker consumeert, zal je huid sneller verouderen. Dit geldt ook als je te weinig slaapt, rookt of veel stress hebt. Je kunt huidveroudering voorkomen door Viscollageen van Eclat te slikken, maar ook door te kijken bij welke ongezonde gewoonten er nog winst is te halen. Je kunt natuurlijkere producten gaan gebruiken, maar ook de kleine beetjes helpen door bijvoorbeeld te gaan stoppen met roken en eerder naar bed te gaan.

Gebruik zonbescherming en SPF

De allerbeste manier om veroudering tegen te gaan is door anti-aging crème en SPF dagelijks te gebruiken. Veel mensen weten niet hoe essentieel SPF is en smeren het daarom niet dagelijks, maar wij adviseren je om dit wel dagelijks te doen. Gebruik het liefst een crème met SPF en smeer daarnaast ook nog zonnebrand eroverheen. Je vertraagt het verouderingsproces door je huid tegen de zon te beschermen. Want ook als de zon niet schijnt wordt je huid blootgesteld aan UV-straling. Deze straling wordt geblokkeerd door zonnecrèmes, waardoor je huid geen schade oploopt. Hierdoor wordt de stevigheid van je huid behouden en gaat de collageen in je huid niet verloren. Een goede zonnecrème is dus essentieel en zou het belangrijkste aspect van ieders skincare moeten zijn.

Voor zij die in de zomer een kleurtje willen krijgen

De meeste mensen willen ’s zomers een mooie zongebruinde huid. De fout die veel mensen maken is dan te gaan bakken in de felle zon of door een zonnebank te gebruiken. Doe dit echter niet, want hierdoor veroudert je huid een stuk sneller. Tijdens het zonnen maakt je lichaam namelijk melanine aan, en als je lichaam dit vaak doet krijg je meer zonneschade. Je zult een grauwe huid krijgen, meer rimpels hebben en pigmentvlekken of moedervlekken krijgen. Smeer liever een crème met een teint als je bruin wil worden en gebruik Eclatantbeauty vegan collageen als je gaat zonnen. Op deze manier hoeft je huid niet steeds zoveel melanine aan te maken en veroudert je huid een stuk minder snel. De Youth Lab gezichtscrème met teint is een goede aanrader, deze is voor zowel man als vrouw te gebruiken. Als je een donkere huid hebt, dan kun je compact poeder met SPF 50 gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.