Boxershorts

Mijn Dann Hensums. Uuuhhhh wie zeg je? Dann Hensums. Klikt fonetisch als Damne Handsoms, wat vrij vertaald ‘verdomd knap’ betekent. Mijn vriendin wees op de nieuwe herenboxershorts die ze had gekocht voor de verjaardag van haar vriend Tim.

De boxers waren erg in de smaak gevallen voor een iemand die ‘eigenlijk’ alles al heef. Eigenlijk een hele goede cadeau tip. Andersom vind ik het als vrouw ook heel erg leuk als mijn vriend mij mooi mijn gevoelige huid wil stijlen. Zolang het maar niet ordinair wordt vind ik het fantastisch als hij mij verrast. Dat mag trouwens ook meerdere keren per jaar en niet per se alleen met mijn verjaardag.

Tijdens het stappen met een paar vriendinnen in Heerde heeft mij geleerd dat de meeste mannen zelf hun boxers kopen. Maar dit gebeurd met een regelmaat van likmevestje. Alles of niets. Kan soms een jaar tot anderhalf jaar duren voordat hij online nieuwe boxershorts voor zich zelf koopt. Meestal vallen er gaten in zijn oude boxers en als het echt niet meer kan gooit hij ze één voor één weg. Dan duurt het nog eventjes voordat zijn voorraad schone heren ondergoed op is. Als hij een keer mis graait in zijn kledingkast (alles ligt in de was) gaat hij naar de online winkel. De meeste vriendinnen herkennen het wel: we wordt dan bulk, vaak 10 stuks, bijgekocht om maar te voorkomen dat er voldoende schone boxers in de kleding kast ligt!

Angela, mijn beste vriendin, had nu de stoute schoenen aangetrokken en voordat de eerste gaten in de boxers kwamen zelf on het internet gekeken. Op zoek naar iets nieuws waarbij haar vriend er ’s avonds er wel lekker uit zag zien. De bekende merken kende ze nu wel en wilde iets nieuws. Eigenlijk was wel klaar met de bekende merken die stevig geprijsd zijn maar waarbij de kwaliteit bij iedere nieuwe collectie achteruit holde. Bij het zoeken op het keywoord “heren boxershorts” in Google kwam ze uit op Dann Hensums Boxershorts, het nieuwe Nederlandse Boxershorts mode merk voor de moderne man. Mmmhhh. Ik besluit haar advies op te volgen nu Angela zo enthusiast is. De productfoto’s zien er goed uit. Daar had heb ik wel een beeld bij hoe dat ook bij mijn vriend zou staan. Ik besluit online de heren boxershorts te kopen.

Damne wat spannend als ik binnen 24 uur na het bestellen het pakketje op de mat heb liggen. Een vuur rode en een donkerblauwe boxer gekocht. Ik wil eest deze door mijn vriendje laten proberen om ze later extra bij te bestellen. ’s Avonds verras ik hem en op de slaapkamer. Hij past ze direct. Na het WOW! moment wordt het heel eventje stil in de slaapkamer. Maar daarna is nog heel lang onrustig geweest in Heerde. Fijn en bedankt, Dann Hensums!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.