De verschillende haarstijlen voor mannen 

Als man zijnde wil je er graag fris bij lopen. Een van de beste manieren om weer helemaal fris voor de dag te komen is door een nieuwe coupe te nemen. Want menig man zou kunnen beamen dat een goede knipbeurt wonderen doet. Met een frisse coupe voel jij je namelijk weer helemaal het mannetje en zien de dames als Rosanna vrouw, Stacey en Linda je weer helemaal staan. Vandaag laten we je dan ook kennis maken met de tofste haartrends voor mannen voor dit jaar. Van kort tot lang haar, er zit voor iedereen wat tussen. 

Lange heren kapsels zijn helemaal in

Iets dat je waarschijnlijk al is opgevallen is dat langere herenkapsels weer helemaal in zijn. Veel mannen zijn er tijdens de verschillende lockdowns er immers achter gekomen dat een langere coupe hun eigenlijk best wel goed staat. Daarnaast hoef je ook niet meer zo vaak naar de kapper wat je ook nog eens wat centen bespaard. Onze tip voor lang haar is dat je het zo in model laat knippen dat je er weinig omkijken naar hebt. Hoe losser je kapsel des te stoerder het er vaak uitziet. Kies dus niet voor een hele pot wax maar gebruik een lichter product om je haren in model te brengen.

Halflang haar voor de perfecte middenweg

Ben je nu niet helemaal fan van dat lange haar en heb je geen zin om ‘s ochtends lang voor de spiegel te staan? Dan kun je ook kiezen voor een kapsel met een halflange haarlengte. Hier zijn de zijkanten dus niet geschoren maar netjes in model geknipt. De lengte aan de zijkanten zorgt ervoor dat je met wat haarwax simpel je haren naar achter kunt stylen voor een nette look. Met je halflange kapsel kun je ook andere kanten op. Zo kun je alles naar achter gooien, kiezen voor een chique scheiding of juist kiezen voor een ‘messy look’. 

Korte kapsels voor de stoere en eenvoudige man

Heb je helemaal geen zin om tijd aan je haar te besteden? Dan kies je uiteraard voor een kort kapsel. Gemillimeterd haar man is namelijk ontzettend stoer en je hebt er helemaal geen omkijken naar. Met kort haar kun je ook weer kiezen voor verschillende stijlen. Zo kun je simpelweg alle haren op je hoofd in één lengte laten scheren. Ook kun je kiezen voor een overloop waarbij er van licht haar naar steeds meer haar wordt overgegaan. Dit zorgt voor een nette en jeugdige look. Zorg er in ieder geval voor dat je korte kapsel altijd net wordt afgewerkt door je kapper of barbier. 

Hoe zit het met de baard

Je baard maakt je look helemaal af en dus dien je ook deze goed te onderhouden. Kies je bijvoorbeeld voor een overloop als kapsel? Dan zou je jouw baard ook weer kunnen laten overlopen in je kapsel voor een super strakke look. Wil je juist een wildere en langere coupe dragen, indien mogelijk laat jij je baard dan wat meer groeien voor die stoere look. Kies je juist voor een simpel kort kapsel of een nette scheiding, dan kom je vaak al goed weg met een mooie stoppelbaard of met een glad geschoren gezicht. Zorg vooral dat je baard net blijft en is voorzien van strakke contouren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *