Een nieuwe hit in de modewereld

Al een tijdje is dit nieuwe item helemaal hip in de modewereld: wikkelkleding. In allerlei soorten en maten tref je in de straten deze moderne twist aan verschillende items. Elke oplettende modeliefhebber is zonder twijfel op de hoogte van deze trend en zal al meerdere exemplaren in haar kast hebben liggen, jij ook al?

Perfect voor elke vrouw

Wat wikkelkleding uiteraard zo populair maakt is het feit dat het accentueert op de juiste plek. Door om de middel een strakker touw te knopen wordt de taille op een elegante manier getoond. Wat dit item extra fijn maakt is dat je naar persoonlijke wens de knoop hoger of juist lager kan leggen. Hierdoor past het perfect in de taille en kan je op een elegante manier voor de dag komen. Vaak verbloemt het ook nog eens de delen die je misschien liever niet tentoonstelt, doordat het onder de knoop lekker losjes hangt. Dus wat houdt je nog tegen?

Entree van een nieuw modestuk

Wikkelkleding is beschikbaar in verschillende items zoals blousjes en rokjes. Wat zeker ook helemaal zijn entree heeft gemaakt is de maxi wikkeljurk. Ideaal voor de koudere seizoenen maar ook zeker voor bijvoorbeeld een feest ’s avonds in de zomer loop je er met een maxi wikkeljurk helemaal hip bij. Zeker ook in de hele koude maanden kan je dit nog dragen met een lekkere panty eronder. Combineer daaronder wat cowboyboots en je steelt helemaal de show met je maxi wikkeljurk. Scoor nu jouw favoriete wikkeljurk!

Badjassen, de voorloper van de wikkeljurk

Wat veel vrouwen zich misschien niet beseffen is dat de ouderwetse badjas beschouwd kan worden als een voorloper van de mode items met een wikkel effect. Ook met een badjas knoop je een touw om je middel wat op de juiste manier accentueert. Dit maakt dat veel vrouwen zich prettig voelen in dit item. Op onze website vind je een scala aan badjassen. Of je nu op zoek bent naar een badjas voor sauna of gewoon lekker voor thuis. Voor al je wikkelkleding ben je hier geheel aan het juiste adres en gegarandeerd van goede kwaliteit items voor de modebewuste vrouw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *