Jouw bruiloft wordt een onvergetelijke ervaring dankzij deze drie tips!

Hoera, je gaat trouwen! Je bruiloft zal waarschijnlijk een van de belangrijkste en mooiste momenten uit je hele leven zijn, dus je wil dat alles op rolletjes loopt. Het is handig om van tevoren een duidelijke planning te maken en al jouw eisen op papier te zetten. De meeste bruiloften zijn vrij saai en standaard. Dit is zonde, want als het goed is, trouw je maar een keer. Als je dus op zoek bent naar een aantal originele tips waardoor jouw bruiloft wat meer pit krijgt, lees dan snel verder!

Huur een bruiloft dj voor de gaafste muziek: jouw eigen drive in show

Goede en passende muziek mag niet ontbreken op jouw bruiloft. Het is daarom verstandig om dit uit handen te geven en een bruiloft dj in te huren. Deze persoon heeft verstand van muziek en weet wat hij of zij doet. Een bruiloft dj is dus onmisbaar op jouw bruiloft. Het is fijn als alles soepel verloopt en dat de drive in show een waar succes wordt. Als je een dj inhuurt, weet je zeker dat jouw bruiloft niet meer stuk kan!

Creëer een eigen fotohoekje en maak de mooiste herinneringen

Leg een paar polaroidfoto’s op tafel en zorg voor een leuk versierde fotobooth. Hier kunnen de gasten van jouw bruiloft foto’s maken. De foto wordt gelijk afgedrukt, en er is ruimte voor een kleine boodschap. De gasten kunnen dus het bruidspaar geluk wensen en een lieve boodschap achterlaten op de tastbare herinnering. Als je deze als bruid of bruidegom er later weer bij pakt, krijg je gelijk een lach op je gezicht!

Een wensballon oplaten samen met alle gasten van de bruiloft

Als je wensen toch eens zouden uitkomen…. Dat zou nog eens fijn zijn! Het is leuk om op deze gedachte in te spelen tijdens jouw bruiloft. Niets is mooier dan samen met jouw gasten buiten op een grasveld onder de sterrenhemel te staan en een grote wensballon op te laten. Iedere gast mag dan zijn of haar wens voor het bruidspaar uitspreken en als iedereen dit heeft gedaan, kan het bruidspaar samen de wensballon de lucht in laten gaan. Een onwijs gave ervaring, en bovendien is het leuk om iedereen eens aan het woord te laten. Dit zorgt voor een knusse en intieme sfeer!            

Lees hier nog meer leuke artikelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.