Omega 3+ Support voor schone bloedvaten en een gezond hart

Ons voedingspatroon verandert: we krijgen steeds minder goede vetten binnen en steeds meer slechte vetten. Vetten spelen een belangrijke rol in onze voeding, ze zijn een energiebron. Daarbij is de hoeveelheid vet niet per se belangrijk, maar vooral het type vet dat je inneemt. Verzadigde vetten zijn goed voor de organen, terwijl met onverzadigde vetten hart- en bloedvaten extra belast kunnen worden. Meer dan 80% van de volwassen mensen in Nederland heeft een tekort aan omega 3-vetzuren, een groep meervoudig onverzadigde vetzuren. Natural Omega 3+ Support van Perfect Health kan door iedereen gebruikt worden die extra aandacht aan zijn of haar Omega 3-support wil geven. Het is een professioneel gezondheidsproduct waarmee je het hart, hersenen en ogen op een perfecte manier kunt ondersteunen.

Waarom Natural Omega 3+ Support goed voor uw lichaam is

Natural Omega 3+ Support bevat de omega 3 vetzuren EPA en DHA. Dit zijn zogenaamde meervoudig onverzadigde vetzuren die moeilijk door het lichaam zelf kunnen worden geproduceerd. Daarom moeten deze vetzuren via voeding of voedingssupplementen worden verkregen. De vetzuren zijn belangrijk voor de hersenen, het gezichtsvermogen en de bloeddruk. Ook is het van belang voor een goede werking van het hart.

Natural Omega 3+ Support bevat visolie dat afkomstig is van ansjovis en sardines uit zeer schone wateren rondom Peru. Deze visjes staan laag in de voedselketen en hierdoor is de olie rijk aan essentiële vetten. Natural Omega 3+ Support vult de essentiële stoffen aan met een optimale dosering van hoge kwaliteit. De verschillende voedings- en hulpstoffen versterken elkaars eigenschappen positief. Veel van de zorgprofessionals van Perfect Health schrijven daarom Natural Omega 3+ Support voor bij de behandeling van hun cliënten.

Hoe krijgt je voldoende Omega 3 binnen?

EPA en DHA spelen een belangrijke rol in een goede werking van hart- en bloedvaten. Om voldoende omega 3 binnen te krijgen is het daarom belangrijk om in elk geval twee keer per week een portie vette vis te consumeren. Daarnaast adviseren wij om dagelijks een omega 3 capsule in te nemen. Wanneer je gewend raakt aan deze routine zal je op den duur merken dat je beter in je vel zit en je veel fitter voelt. Omega 3 heeft eigenlijk alleen maar voordelen en is goed voor ieder mens. Heb je persoonlijk & deskundig advies nodig? Schakel dan een gespecialiseerd bedrijf in en laat je informeren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.