Bloemen cadeau doen? Dit zijn leuke ideeën

Je hebt een verjaardag, evenement, bruiloft, etc, wat moet je cadeau doen? Bloemen zijn altijd goed maar je wilt natuurlijk niet met een afgezaagd boeket aankomen. Daarom bespreken we een aantal leuke ideeën om bloemen cadeau te doen. Meer inspiratie.

Bloemen bezorgen door Pluukz

Als eerste cadeau tip gebruiken we de populaire nederlandse bloemen als voorbeeld. Dat standaard boeket van de bloemist die altijd een goede optie lijkt hebben we nu wel gezien. Verras iemand met een uniek, vrolijk boeket. Nederlandse bloemen staan erom bekend dat het vrolijke, en vaak kleurrijke, bloemen zijn. Dit laatste is dan ook een voordeel van bijvoorbeeld de Nederlandse tulpen, ze komen namelijk in bijna elke kleur die je maar kan bedenken. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast zijn er weinig Nederlanders die niet blij zullen worden van een bosje tulpen, het blijft echter een cultuur ding. Laat daarom eens een bosje Bloemen bezorgen door Pluukz voor een unieke verrassing.

Droogbloemen door de brievenbus  

Het is je vast niet ontgaan maar er is een nieuwe trend op het gebied van bloemen, namelijk de droogbloemen. Bijna elke bloemist heeft tegenwoordig wel een assortiment van droogbloemen staan, en niet voor niets, ze zijn namelijk hartstikke leuk. Het voordeel van droogbloemen is dat ze behoorlijk lang mee gaan, eigenlijk onbeperkt. Dat maakt dat jouw cadeau misschien wel jaren bij iemand in de woonkamer zal staan. Hoe leuk is dat?! Daarbij worden bloemisten tegenwoordig ook steeds creatiever met droogbloemen. Zo zijn er bijvoorbeeld droogbloemen die in een speciale stellage, houder of vaas staan speciaal gemaakt voor de bloem. Echt de moeite waard om een keer op te zoeken. 

Het kweekpakket 

Een bos bloemen geven die direct de vaas in kan? Ideaal zou je denken, maar niet erg origineel. Het alternatief? Geef een compleet kweekpakket. Dit houdt in dat het cadeau over al het materiaal beschikt om zelf de bloemen te gaan planten of kweken. Dit kost natuurlijk wel de nodige discipline en inspanning maar het zal zeker voldoening opleveren wanneer de eerste bloem uit de grond begint te komen. Nu zijn er verschillende kweekpakketten waar het grootste verschil hem zit in de moeilijkheid of inspanning die nodig is. Weet jij dat de ontvanger van jouw cadeau niet bepaald groene vingers heeft? Kies dan voor een kweekpakket waar het plantje alleen nog maar water nodig heeft om te groeien. Wil jij iemand wel een behoorlijk uitdaging geven? Ga dan voor een pakket waarbij de bloem van a tot z nog veel hulp nodig heeft. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.