Hoeveel volgers heeft de gemiddelde Instagram gebruiker?

volgers Instagram

Instagram is de op één na meest gedownloade app in de Appstore en is over de hele wereld een erg bekend social media platform. Je plaatst foto’s en/of filmpjes met een leuke filter en schrijft er een leuke tekst onder. Je kan ook gebruik maken van het ‘verhaal’, waar je foto’s en filmpjes in kan plaatsen die 24 uur lang te bekijken zijn. Veel mensen gebruiken Instagram als influencer en verdienen hiermee geld. Maar er zijn ook een heleboel mensen die alleen een Instagram account aangemaakt hebben om andere mensen te volgen. Maar hoeveel volgers heeft de gemiddelde Instagram gebruiker? En kan je ook volgers kopen Instagram bij Gebruikersnamen?

Gemiddelde lager in Nederland dan over de hele wereld

Uit onderzoek blijkt dat de hoeveelheid volgers op Nederlandse Instagram accounts lager ligt dan het gemiddelde van de hele wereld. De gemiddelde Nederlander heeft tussen de 65 en 85 volgers op hun account. Amerikanen maken het meest gebruik van de Instagram app en steken er het meeste tijd in om hun profiel aantrekkelijk te maken. Het wereldwijde gemiddelde ligt een stuk hoger dan het Nederlandse gemiddelde. Wereldwijd heeft de gemiddelde Instagram gebruiker tussen de 125 en 160 volgers. Echte Instagram volgers kopen bij Gebruikersnamen kan je helpen om de populariteit van je account op te krikken.

Volgers op Instagram kopen

Veel volgers op je Instagram account, kan je status in de zoekfuncties verbeteren. Je kan volgers kopen Instagram bij Gebruikersnamen, maar je kan ook echte Instagram volgers kopen bij https://gebruikersnamen.nl/. Als je normale volgers koopt, zullen deze alleen het aantal volgers van je account verhogen, maar verder niks doen op je account. Instagram heeft dit vaak door en kan ervoor kiezen je account niet populairder te maken.

Ook actieve volgers te koop

Volgers kopen Instagram bij Gebruikersnamen is dus niet altijd de juiste optie die je zoekt. Door echte Instagram volgers kopen bij Gebruikersnamen, zullen je betaalde volgers niet stil staan. De gekochte volgers zijn actief op je account en daar buitenom en Instagram zal ze dus zien als echte mensen. Soms zijn het ook werkelijk echte mensen, maar soms zijn het ook robots.

Klik hier voor meer blogs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.