Waar maak je mannen helemaal blij mee?

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor je vriend? Of ben jij op zoek naar het gespreksonderwerp voor jouw man? Maar wat vinden mannen nou eigenlijk leuk? Waar kan je allemaal over vertellen? Je kan op de eerste date moeilijk met Rosanna nieuwtjes aankomen. In deze blog vertellen wij jou alles over de interesses van het mannelijke geslacht, zodat jij ook indruk kan maken op jouw eerste date en ook niet zonder gespreksonderwerpen komt te zitten. Wij hebben voor jou deze tips op een rijtje gezet zodat jij een fantastische eerste indruk kan maken. 

Een fijne spontane sfeer

Erg belangrijk voor jouw date is natuurlijk de sfeer. Een eerste date is natuurlijk een hele serieuze gebeurtenis maar je wilt niet dat er zo veel spanning in de lucht hangt. Je wilt juist dat deze eerste samenkoming een leuke ervaring is. Als je er gewoon voor zorgt dat je een plezierige tijd hebt samen is alles al snel prima. Om goed te beginnen aan jouw date kan je al laten weten dat je zin hebt in de date. Ook al ben je enorm zenuwachtig, probeer jouw date gewoon te begroeten alsof je hem al jaren kent!

Wees eerlijk, maar niet te eerlijk

Laat ik met een voorbeeld beginnen, ik ben wel eens op date geweest waar mijn date en ik elkaar vertelden over wat we mooi en minder mooi vonden aan elkaar. uiteindelijk kwam ze met de volgende tip: Millimeter je haar. Dit is uiteindelijk natuurlijk op niks uitgelopen. Je hoopt natuurlijk dat jouw date niet alleen positief kijkt naar jouw date maar ook naar jou. Wees daarom eerlijk tegen je date maar niet te eerlijk. Een beetje positiviteit doet ook jouw date wonderen!

Laat zien dat je je best hebt gedaan

Jij hebt helemaal je best gedaan om de beste date ooit te organiseren. Er is nagedacht over de route die jullie rijden, hoe laat jullie op locatie zijn en natuurlijk wat jullie gaan doen. Dit alles natuurlijk om een goede indruk te maken: laat dit dan ook gewoon zien! Als kers op de taart kun jij er natuurlijk voor zorgen dat je verzorgd op de date aankomt: netjes geschoren, deodorantje onder de oksel en natuurlijk netjes gestreken kleren. Je hoeft er natuurlijk niet uit te zien als Brad Pit maar zo kan je toch net een beetje extra indruk maken op jouw date. 

Zorg voor een leuke verrassing 

Om jouw date echt onvergetelijk te maken is het altijd leuk om voor een verrassing te zorgen voor jouw date. Neem een leuk cadeautje mee die je voor of na de date aan haar mee kan geven. Of, misschien nog beter, zorg er voor dat de date zelf de verrassing is. Zoek een leuke plek uit voor een picknick en zorg dat alles klaar staat als jullie aankomen op de uitgekozen plek. Want laten we nou eerlijk zijn, wat vinden dames nou beter dan een romantische picknick op een speciale plek door jou uitgekozen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *